Совместные покупки. Железнодорожный

Общайся и покупай дешевле!
Текущее время: 20 май 2024, 13:22

Часовой пояс: UTC + 3 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Професійні газові кухонні плити
СообщениеДобавлено: 06 фев 2024, 01:32 
Не в сети

Зарегистрирован: 18 окт 2023, 16:13
Сообщений: 57
Очков репутации: 0

Добавить очки репутацииУменьшить очки репутации
Ресторане обладнання включає різноманітні пристрої, необхідні для ефективного функціонування кухні та обслуговування відвідувачів. Ось кілька типів обладнання та їх призначення:

1. Пароконвектомат. Пароконвектомат – це професійне кулінарне обладнання, що поєднує можливості парової та конвекційної обробки. Він застосовується для приготування різноманітних страв шляхом поєднання повітряної конвекції та пари. Пристрої широко використовуються в ресторанах та великих кухнях, дозволяючи готувати їжу рівномірно, зберігаючи її вологість та поживні речовини.

2. Конвекційна духова шафа. Конвекційна духова шафа – це піч, що працює на основі конвекційного принципу для рівномірного прогріву та приготування їжі. Вона включає вентилятор, який забезпечує циркуляцію гарячого повітря всередині камери. Це забезпечує рівномірне приготування страв та ідеальне підрум'янювання.

3. Піч для піци. Піч для піци – техніка, призначена для приготування піци. Варіанти включають газові, електричні або дров'яні забезпечуючи необхідну температуру для швидкого та рівномірного запікання тіста та інгредієнтів.

4. Плита з індукційною технологією. Плита з індукційною технологією працює на принципі нагрівання за допомогою електромагнітних полів. Професійні виконання пристосовані для частого застосування в кулінарії, забезпечуючи швидке та точне нагрівання посуду.

5. Гриль із притискною функцією. Притискний гриль – це прилад для гарячої обробки продуктів з обох боків. У його комплектації є верхні та нижні гриль-пластини, які гарантують рівномірний тиск на продукт, що створює апетитну кірку та прискорює процес приготування.

6. Сувід. Сувід – метод приготування їжі за низьких температур, де продукт знаходиться у воді при постійній температурі протягом тривалого часу. Цей метод забезпечує рівномірне прогрівання та збереження вологості, що робить страви неймовірно ніжними.

7. Розстоювальна шафа. Розстоювальна шафа необхідна для процесу підйому тіста перед приготуванням. Він забезпечує необхідні умови для підйому тесту, даючи йому потрібний час та тепло для забезпечення необхідної структури та смаку.

8. Професійні газові кухонні плити https://np.com.ua/product-category/tepl ... ovi-plyty/ . Газові плити необхідні для професійного використання на кухні. Вони забезпечують акуратне регулювання теплового режиму та дають можливість готувати різноманітні страви одночасно на різних конфорках.

Водночас варто зазначити, що ви можете купити обладнання з групи слайсерів, а зробити це можна за посиланням на порталі офіційного імпортера товарів подібного виду в Україні.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Професійні газові кухонні плити
СообщениеДобавлено: 18 апр 2024, 03:55 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 30 ноя 2023, 08:50
Сообщений: 5
Очков репутации: 0

Добавить очки репутацииУменьшить очки репутации
:?


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
Ответить с цитатой  
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2 ] 

Часовой пояс: UTC + 3 часа [ Летнее время ]



Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Вы можете создать форум бесплатно PHPBB3 на Getbb.Ru, Также возможно сделать готовый форум PHPBB2 на Mybb2.ru
Русская поддержка phpBB